Posuđeno

POTREBNA POMOĆ: Aldinu je jedina želja da ima normalan život

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sjećate se Aldina Jacića, 37-godišnjaka iz Zenice koji je u martu 2016. godine živ spaljen i jedva je preživio? On ponovo treba našu pomoć! Zato vas molimo za podjelu apela ili poziv na broj 17047 kojim donirate 2 KM!

Ovaj tragični događaj ostavio je trajne posljedice po zdravlje i život Aldina. Pored toga što su mu opekotine trećeg i četvrtog stepena ostavile ogromne ožiljke na cijelom tijelu, dovele su i do funkcionalnih oštećenja važnih dijelova tijela. Zbog toga i dalje ima velike poteškoće u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, a život koji živi danas ni izbliza se ne može porediti sa onim kakav je nekad imao.

U 2017. godini pokrenuta je akcija za njegovo liječenje, te se nakon dugogodišnje borbe i mnogobrojnih operacija, Aldin danas osjeća bolje. Samostalno se kreće, jede, razgovara, izlazi u grad… Dobio je bitku za život, ali njegova borba za normalnim životom i dalje traje.

Trenutno mu je jedina želja da živi život poput svih ostalih mladića! Želi pronaći posao, djevojku, oženiti se… A kako bi to ostvario potreban mu je rekonstruktivni operativni zahvat u Turskoj, koji će vratiti funkcionalnosti određenih dijelova tijela, a koji košta 25.000 eura.

Šta je sve prebrodio i kako se nosi sa ovom životnom tragedijom to samo on zna, ali mi mu još jednom možemo biti svjetlo na kraju tunela, tako što ćemo skupiti potrebni novac i dati mu šansu za novi početak.

Osim poziva na broj 17047 ovom mladom čovjeku, pred kojim je još dug život, možemo pomoći i donacijama putem web platforme wwwPOMOZIBAorg ili novčanim uplatama na račune Udruženja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno