Nesreće

Potraga nadomak Zenice: Mostarka Antonela Kvesić nestala nakon što je izašla iz vikendice u Lašvi

Specijalci MUP ZDK (arhiva)

Potraga nadomak Zenice: Mostarka Antonela Kvesić nestala nakon što je izašla iz vikendice u Lašvi – Mlađa ženska osoba iz Mostara nestala je tokom prethodne noći na području Lašve, desetak kilometara južnije od Zenice, saznaje Zenicablog.

Prema navodima izvora bliskih istražnim organima, djevojka je boravila u vikend-kući u Lašvi, koja se nalazi blizu istoimene rijeke, te je protekle noći bila u društvu muškarca – prijatelja iz Zenice.

Neimenovani muškarac prijavio je nestanak, kazavši da su konzumirali alkohol, te da je ona u jednom trenutku bez najave izašla iz objekta i udaljila se u nepoznatom pravcu. Nakon izvjesnog vremena obavještena je i porodica djevojke, te policija, koja pod nadzorom dežurnog tužioca vrši istražne radnje na terenu.

Zbog realne opasnosti da je pala ili skočila u rijeku, pretražuje se i korito Lašve i Bosne nizvodno od mjesta na kojem je djevojka posljednji put viđena. Više informacija za sada nemaju ni u Tužilaštvu, ni policiji ZDK.

Na području mjesta Lašve u Zenici vrši se potraga za djevojkom Antonelom Kvesić (1987.) iz Mostara”, rečeno je za Bljesak.info iz MUP-a ZDK. Kako nam je rečeno iz policije vrši se potraga terena. –

loading...