Info

Potpisan sporazum o saradnji između Univerziteta u Zenici i Univerziteta u Novom Sadu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Potpisan sporazum o saradnji između Univerziteta u Zenici i Univerziteta u Novom Sadu – Prof.dr.sc. Damir Kukić, rektor Univerziteta u Zenici posjetio je Univerzitet u Novom Sadu u ponedjeljak, 25.02.2019. godine. Tom prilikom prof.dr.sc. Damir Kukić, sastao se sa prof.dr. sc. Dejanom Jakšićem, rektorom Univerziteta u Novom Sadu. Na sastanku se razgovaralo o unapređenju dosadašnje uspješne saradnje Univerziteta u Zenici i Univerziteta u Novom Sadu.

Također, ovom prilikom potpisan je i Sprazum o saradnji između ove dvije visokoškolske institucije kojim je posebno utvrđena saradnja u istraživačkim i razvojnim projektima, razmjena profesora, nastavnog, nenastavnog osoblja i studenata, zatim razmjena akademskih publikacija, udžbenika i ostalih podataka, promovisanje zajedničkih publikacija, naučnih i nastavnih materijala, te organizovanje naučnih simpozijuma i konferencija, kao i mogućnosti drugih međusobno dogovorenih vidova saradnje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno