Zenica

Potpisan sporazum o saradnji Fakulteta inženjerstva i prirodnih nauka UNZE i Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Banja Luci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dekan Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Banja Luci prof. dr. sc. Borislav Malinović i dekan Fakulteta inženjerstva i prirodnih nauka prof. dr. sc. Farzet Bikić, 30. 01. 2024. godine, potpisali su Sporazum o međusobnoj saradnji u oblasti edukativnih i naučnoistraživačkih djelatnosti između dva fakulteta.

Na sastanku upriličenom povodom potpisivanja sporazuma razgovarano je o mogućnostima zajedničkog apliciranja naučnoistraživačkih i drugih projekata na međunarodne fondove.

Dogovoreno je da se časopis FIPN-a „Journal of Sustainable Technologies and Materials“ uvrsti na listu časopisa koji prate konferenciju koju ove godine organizuje Tehnološki fakultet u Banja Luci.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno