Zenica

Potpisan Memorandum o saradnji između Udruženja za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma Vedro i Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Potpisan Memorandum o saradnji između Udruženja za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma Vedro i Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü- Danas je u prostorijama Udruženja za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma Vedro, u Centru za mlade, sa ciljem jačanja prijateljskih i partnerskih veza upriličeno potpisivanje Memoranduma o saradnji između Vedra i Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü, Udruženja iz Turske. Udruženja su se potpisivanjem Memoranduma dogovorila o daljnoj saradnji na realizaciji zajedničkih projekata iz oblasti sporta, obrazovanja, kulture, nauke i mladih, kao i promocije tradicije i kulture naroda BiH i Republike Turske.

Potpisivanje Memoranduma je krunisalo posjetu 10 planinara iz navedenog Udruženja, koji trenutno borave u Zenici i obilaze prirodne, historijske, vjerske znamenitosti i ljepote Zenice, Visokog, Vranduka, Mostara, Sarajeva, te Čvrsnicu i Prenj.

Koristimo priliku da se zahvalimo Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü jer su izrazili želju da realizuju ovaj projekat sa Vedrom. Također se zahvaljujemo i domaćinima svih posjećenih znamenitosti na gostoprimstvu. Posebna zahvalnost ide Gradskoj upravi Grada Zenica, na čelu sa Gradonačelnikom g. Fuadom Kasumovićem, za prepoznavanje značaja jednog ovakvog projekta za Zenicu, pruženu podršku i finansijsku pomoć za realizaciju istog, ali i mnogih prethodnih projekata Udruženja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno