Zenica

Potpisan memorandum o razumijevanju i saradnji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Potpisan Memorandum o razumijevanju i saradnji u oblasti prevencije korupcije i koordinacije borbe protiv korupcije izemeđu Vlade Zeničko-dobojskog kantona i Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije

Uredu Miralema Galijaševića,premijera Zeničko-dobojskog Kantona upriličeno je potpisivanje Memoranduma o saradnji između Vlade Zeničko-dobojskog kantona i Agencije za prevenciju korupcije i kordinaciju borbe protiv korupcije.

Memorandum su potpisali Miralem Galijašević, premijer Zeničko-dobojskog kantona i Hasim Šabotić, direktor Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije.

Premijer Galijašević je naglasio da se ovim memorandumom potvrđuje javno opredjeljenje Vlade ZDK u provedbi mjera i aktivnosti u borbi protiv korupcije. Potpisivanju Memoranduma prisutvovala je predsjednica Tima za borbu protiv korupcije Meliha Omerspahić .

Direktor Šabotić je izrazio zadovoljstvo zbog potpisivanja Memoranduma i naveo da je Zeničko-dobojski kanton dobar primjer u izradi Strategije provedbi mjera i aktivnosti u borbi protiv korupcije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno