Biznis

Postanite certificirani znalac programa za tabelarno računanje!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Postanite certificirani znalac programa za tabelarno računanje! – NET AKADEMIJA održava kurs za početnike koji žele da nauče osnove tabelarnih proračuna u Excel poslovnom programu.  Microsoft Excel je program za tablično računanje, proizvod kompanije Microsoft, te je sastavni dio programskog paketa Microsoft Office.

Microsoft Excel je program čija primjena, iz dana u dan, sve više i više raste. Sastavni je dio poslovnog okruženja i rada u njemu. Svaka kompanija ima za cilj da unaprijedi svoje poslovanje, da ukloni nepotrebene troškove i omogući lakši pristup informacijama sa tržišta. Iz tih razloga, primjena Excel-a je sve veća i veća jer omogućava upotrebu i kontrolu informacija, te na osnovu istih, bilo da se radi o finansijama ili o analizi tržišta, unapređuje svoje mjesto na tržištu.

Važnost ovog programa za savremeni svijet je zaista velika. Dovoljno je spomenuti da svi današnji smart mobilni uređaji podržavaju MS Office tj. excel kao neizostavni dio paketa aplikacija. Bez obzira da li ste srednjoškolac, student ili dio poslovne zajednice, od Vas se očekuje da poznajete osnove excel programa.  S toga, Vam omogućujemo da na steknete potrebna znanja i omogućite sebi napredak u budućnosti.

Ključne vještine koje stičete nakon završenog kursa:

  • Osnovne koncepte rada i organizacije u tabelarnim programima za obračun podataka
  • Formatiranje podataka
  • Osnovne i dodatne funkcije
  • Izrada grafova
  • NET certifikat!

Kurs će se održavati u manjim grupama i  to po 1,5 h sedmično. Nakon provedenih 15h edukacije, 5h samostalnih vježbi,  i polaganjem finalnog testa rezultirat će dodjelom certifikata.

Nudimo i poseban popust za ranu prijavu na kurs!

Svoje mjesto možete osigurati rezevacijom na link ispod:

http://bit.ly/net-excel-osnovni

Iskoristite svoje vrijeme kvalitetno! Prijavite se !



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno