Biznis

Poslovnica MF banke otvorila svoja vrata za sve građane Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vrata poslovnice MF banke u Zenici  su uvijek širom otvorena klijentima, a tako je bilo i ove srijede, 14. septembra, povodom Dana otvorenih vrata samo uz dodatne aktivnosti i prigodne poklone.

Porukom „Na korak od vas“ iz MF banke podsjetili su sve postojeće i potencijalne klijente na dostupnost svojih  proizvoda. Upravo je Dan otvorenih vrata bio dobra prilika za razgovor o novim pogodnostima  ali, kako ističu iz MF banke, na jedan neposredniji način.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas imali priliku da se družimo sa našim klijentima u Zenici.  Događaj smo i organizovali sa namjerom da se zahvalimo postojećim klijentima na ukazanom povjerenju, ali i da podsjetimo naše sugrađane da smo tu , na samo korak od njih,  sa širokom lepezom proizvoda i usluga za preduzetnike i stanovništvo“, istakao je Amir Bećirbašić, šef filijale MF banke u Zenici.

Poslovnica MF banke u  Zenici započela je sa radom prije tri godine i od tada bilježi kontinuirani rast. Ova banka svojim jedinstvenim domaćinskim pristupom, fleksibilnošću i raznovrsnom ponudom predstavlja svojevrsno osvježenje na finansijskom tržištu u BiH.

U fokusu njenog poslovanja su brze bankarske usluge za mala i srednja preduzeća, ali je tu svakako i niz proizvoda koje nudi za fizička lica, kao što su krediti, štednja, te usluge iz segmenta mobilnog i elektronskog bankarstva. Poslovnica MF banke u Zenici otvorena je svaki radni dan od 8 do 16 časova.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno