Zenica

Poslodavci ZDK u Internacionalu

Poslodavci ZDK u Internacionalu
Poslodavci ZDK u Internacionalu
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poslodavci ZDK u Internacionalu- Grupacija poslodavaca Zeničko-dobojskog kantona koja djeluje u sastavu Udruženju poslodavaca Federacije Bosne i Hercegovine od danas je sa sjedištem u kancelariji na prizemlju hotela Internacional u Zenici.

Uokviru programa rada, Grupacija poslodavaca ZDK FBIH za ovu godinu, biće organizirane javne rasprave iz reformske Agende Vlade Federacije, između ostalih:

Zakon o uvezivanju radnog staža, Zakon o penzijsko-invalidskom osiguranju, Zakon o privrednim društvima, Zakon o štrajku itd. Grupacija poslodavaca Ze-do kantona Udruženja poslodavaca FBIH poziva sve poslodavce da se pridruže aktivnostima i na taj način daju svoj doprinos za donošenje što kvalitetnijih Zakona i poboljšanje opće privredne slike kako u Federaciji, tako i u Zeničko-dobojskom kantonu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno