Zenica

Posjeta ZIM-u

Posjeta Zeničkoj industriji mlijeka- U prostorijama Zeničke industrije mlijeka (ZIM) danas je upriličeno obilježavanje Svjetskog dana mlijeka, koje se prvi put počelo obilježavati 2001. godine.

Povodom toga, danas su učenici JU Škola za odgoj, obrazovanje i rehabiliaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju Zenica posjetili ljubazno osoblje Zeničke industrije mlijeka, gdje su kroz prezentaciju mogli saznati sve značajne informacije u vezi sa mlijekom i mliječnim proizvodima.

“Ovo je još jedan od vidova edukacije i obrazovanja učenika naše škole, smatram da posjete ovakve vrste privrednim subjektima svakako doprinose obogaćivanju znanja učenika. Mlijeko i mliječni proizvodi su neizostavne namirnice u svakodnevnom životu svih školaraca i ova posjeta doprinosi tome”, rekao je direktor škole, Tarik Salčinović i još jednom iskazao zahvalnost na gostoprimstvu osoblju zeničke industrije mlijeka.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem