Rekreacija

Posjeta delegacije planinarskom domu “Jedinci” povodom 50 godina rada PSD Poštar Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Upravni odbor “PSD Poštar” jučer (21.02.2023.), je bio domaćin na planinarskom domu “Jedinci” delegaciji u sastavu: Mirsad Mujić-generalni direktor BH Pošte, Sedin Kahriman-generalni direktor BH Telekoma, Mirsad Zaimović-zastupnik u Federalnom Parlamentu i bivši generalni direktor BH Telekoma, načelnik općine Kakanj Mirnes Bajtarević, direktor Centra Pošta Zenica Naidin Ahmetspahić, direktor direkcije BH Telekoma Zenica Namir Škaljo.

Velika čast i zadovoljstvo nam je bilo ugostiti prijatelje našeg planinarskog društva koji su svojim prisustvom na planinarskom domu “Jedinci” iskazali poštovanje prema 50-godišnjem radu i djelovanju generacija planinara koji su osnovali naše društvo a koji su bili radnici nekada zajedničke firme PTT a sada kompanija BH Telekom i BH Pošta.

Upoznali smo goste tokom druženja o našim aktivnostima i projektima kojim želimo uljepšati i dodatno obogatiti sadržajima prelijepu lokaciju u prirodi na kojem se nalazi naš planinarski dom. Takođe smo goste upoznali o našim planovima u ovoj godini od kojih će nekoliko biti međunarodnog karaktera.

Najveći broj članova našeg planinarskog društva čine bivši i sadašnji zaposlenici BH Telekoma i BH Pošte, i zbog toga smo presretni što su danas sa nama bili uspješni generalni direktori ove dvije kompanije. Zahvaljujemo i načelniku općine Kakanj na dolasku i spremnosti za saradnjom sa našim planinarskim društvom koji na području općine Kakanj ima planinarski dom “Jedinci”.

Upravni odbor PSD Poštar je donio odluku da se našim gostima dodijeli status počasnih članova planinarsko-sportskog društva Poštar.

Na kraju druženja gostima-prijateljima našeg planinarskog društva uručene su kartice počasnog člana “PSD POŠTAR” i naše nove redizajnirane planinarske majice.

Hvala svim članovima društva koji su pomogli da se ova posjeta organizuje i pripremi.

Posjeta ovako visoke delegacije našem planinarskom domu je svojevrsno priznanje našem radu što nama daje dodatnu snagu i podstrek da nastavimo da radimo i da gradimo još bolje i još jače planinarsko-sportsko društvo Poštar-Zenica.

PLANINARSKO-SPORTSKO DRUŠTVO POŠTAR-ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno