Info

Posjeta delegacije iz Gruzije Ministarstvu za obrazovanje, nauku, kulturu i sport

Posjeta delegacije iz Gruzije Ministarstvu za obrazovanje, nauku, kulturu i sport
Posjeta delegacije iz Gruzije Ministarstvu za obrazovanje, nauku, kulturu i sport
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Posjeta delegacije iz Gruzije Ministarstvu za obrazovanje, nauku, kulturu i sport- Obavještavamo medije da će u utorak, 7.3.2017. godine u 11,00 sati u prostorijama Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport biti održan radni sastanak predstavnika Regonalnog ureda DVV International iz Gruzije, DVV International Ureda u Bosni i Hercegovini i ministra Sinanovića.

Naime, gospodin Mathias Klingenberg, regionalni direktor DVV International za Kavkaz i Tursku (Gruzija) i njegova asistentica Maka Aliogli, te dr.sci. Emir Avdagić, direktor DVV International – Ureda za Bosnu i Hercegovinu, posjetit će Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport s ciljem upoznavanja sa aktivnostima na polju obrazovanja odraslih u Zeničko-dobojskom kantonu, te sa oblicima saradnje sa DVV Uredom u Bosni i Hercegovini.

Radnom sastanku sa uvaženim gostima, prisustvovat će Mensur Sinanović, ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport, Munevera Selmanović, direktorica Pedagoškog zavoda, Bernadeta Galijašević, pomoćnica ministra za predškolsko, osnovno, srednje i obrazovanje odraslih i Nevzeta Rezaković, kontakt osoba/koordinatorica za aktivnosti DVV International u oblasti obrazovanja odraslih.

Razgovarat će se o planovima u oblasti obrazovanja odraslih, rezultatima dosadašnje saradnje sa DVV International Uredom u Bosni i Hercegovini, ali i mogućim vidovima saradnje i daljom podrškom DVV International Zeničko-dobojskom kantonu.

Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno