Nogomet

Posebne upute NSBiH: od utorka prodaja ulaznica za duel Zmajeva protiv Lihtenštajna

U okviru kvalifikacija za Euro 2020, reprezentacija Bosne i Hercegovine će svoju narednu utakmicu odigrati sa reprezentacijom Lihtenštajna na stadionu Bilino polje u Zenici. NSBiH je blagovremeno započeo organizacione pripreme za ovaj meč, koje su uključivale plan prodaje i distribuciju ulaznica.

Cijene ulaznica za utakmicu u Zenici su: „Zapad“ 40 KM, „Istok“ 30 KM, „Sjever“ i „Jug“ 20 KM. Prodaja će se, u skladu sa odgovarajućim standardima FIFA i UEFA, vršiti na sljedeći način:

NS/FS BiH je prema utvrđenim pravilima, a kako bi omogućili većem broju naših navijača da posmatraju narednu kvalifikacionu utakmicu i spriječio eventualnu manipulaciju ulaznicama, ustanovio principe koji će biti primijenjeni prilikom prodaje ulaznica, i to:

Jedna osoba može kupiti po 2 (dvije) ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta);

Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena;

Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica;

Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima „Centrotransa“, prema spisku koji će blagovremeno biti objavljen putem sredstava informisanja;

NS/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima.

NS/FS BiH je prodajom u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije „Centrotransa“ učinio dostupnu kupovinu ulaznica svim svojim vjernim navijačima.

Prodaja ulaznica počinje 27. 08. 2019. godine u 12:00 sati.

Neposredna prodaja rezervisanih ulaznica za potrebe sljedećih kategorija, i to: Igrača „A“ reprezentacije, stručnih štabova „A“ reprezentacije, organizovanih i registrovanih navijačkih grupa, stručnih štabova svih ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalnih/županijskih i područnih saveza putem entitetskih saveza, klubova „BH Telecom“ Premijer lige BiH, članova organa i tijela NS/FS BiH, zaslužnih nogometni/fudbalski radnika i bivših reprezentativaca BiH, sponzora i partnera NS/FS BiH, organa i institucija državnog i entitetskog nivoa, zaposlenika NS/FS BiH i fudbalskih saveza Armenije i Grčke, će se vršiti direktnom prodajom na recepciji nove poslovne zgrade NS/FS BiH (ul. Bulevar Meše Selimovića br. 95) svakoga dana u periodu od 11:00 do 13:00 sati.

Posebna napomena:

“Molimo naše vjerne navijače, simpatizere i osvjedočene prijatelje da se prilikom ulaska na stadion, striktno pridržavaju uputstva za korištenje označenog ulaza na tribinu, reda i sjedišta na određenom sektoru. Mjesta su naznačena na ulaznici, te je neophodno da se to poštuje.

NS/FS BiH je shodno važećim standardima FIFA/UEFA instalirao nove elektronske brojače sa elektronskim čitačima ulaznica na ulazima stadiona, te bi nepoštovanje navedenih uputstava moglo izazvati nepotrebnu gužvu i dodatne procedure prilikom ulaska na određenu tribinu”, saopštili su iz NSBiH.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem