Oglasi

Posao u Poreču i Umagu: Plava Laguna i u Zenici traži 400 radnika na dvadesetak različitih pozicija u turizmu, donosimo informacije i link prijave

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

DEKRA Arbeit BH d.o.o., za potrebe Klijenta, Plava Laguna d.d., kompanije za ugostiteljstvo i turizam sa tradicijom dugom 60. godina, iza koje stoji već više od pola stoljeća uspješnog rada i razvoja, temeljenog na ekološkim principima i održivom razvoju, tražimo motivirane, odgovorne i angažirane osobe za rad na poziciji:

RADNIK U TURIZMU (m/ž)

Mjesto rada: Poreč i Umag

 DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u Sarajevu u Hotelu Europe i u Zenici u hotelu Zenica u srijedu 19.01.2022. godine, s početkom u 17:00h, gdje će svi prisutni imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije ”Plava Laguna”.

Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao.

Tražimo motivirane, odgovorne i komunikativne osobe koji žele raditi u turističkoj sezoni!

 Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, ”Plava Laguna” Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu.

Tražimo i zapošljavamo veliki broj radnika svih dobnih skupina, na više od 20 različitih radnih mjesta u našim hotelima, resortima i kampovima:

  • Restoran (konobar, servir)
  • Kuhinja (kuhar, pomoćni radnik u kuhinji, slastičar, mesar)
  • Domaćinstvo (sobarice, spremačice)
  • Recepcija (recepcionar, portir)
  • Tehnička služba (kućni majstor – električar, vodoinstalater, redar na bazenu)
  • Ostali odjeli (vrtlari, radnici u praonici rublja)

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (izuzev električara i vodoinstalatera koji moraju imati relevantnu stručnu spremu).

Svojim sezonskim radnicima ”Plava Laguna” obezbjeđuje stimulativno okruženje i radne uvjete, besplatan smještaj i tri obroka dnevno, radnu odjeću, vraća troškove prijevoza i pokriva sve troškove vezane uz početak rada (radna dozvola, sanitarni/liječnički pregled).

Uz mjesečnu plaću, radnicima se na kraju rada isplaćuje godišnja stimulacija (božićnica) za svaki odrađeni mjesec.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Plava Laguna organizuje sve potrebno za dobivanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

Broj pozicija: 400

KLIKNI OVDJE DA SE PRIJAVIŠ



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno