Biznis

Posao u Njemačkoj: Dođite na intervju i zaposlite se na aerodromu Minhen

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Posao u Njemačkoj: Dođite na intervju i zaposlite se na aerodromu Minhen – Želite raditi u najuzbudljivijem radnom okruženju za jedinstvenog poslodavca? Govorite njemački jezik i oduševljava Vas zračni saobraćaj? Idealna prilika za Vas!

Aerodrom Minhen jedan je od najuspješnijih aerodroma na svijetu, a zapošljava preko 9.600 zaposlenika. Njegova podružnica AeroGround Flughafen München GmbH vodeća je kompanija za pružanje usluga prizemnog rukovanja na minhenskom aerodromu i osigurava nesmetano rukovanje do 500 letova svakog dana. Kompanija je u porastu te traži motivirane i predane kolege koji uživaju raditi u dinamičnom i jedinstvenom radnom okruženju.

Ovu priliku ne smijete propustiti!!!

U saradnji sa portalom Posao.ba, kompanija AeroGround Flughafen München GmbH traži radnike/ce iz BiH na više pozicija u Minhenu. Osim traženih kvalifikacija na određenoj poziciji, potrebno je poznavanje njemačkog jezika na razini B1, certifikat nije potreban. Više informacija o radnim pozicijama možete pogledati ovdje.

Pozivamo Vas da nam se pridužite na Danima otvorenih vrata 20. i 21. decembra 2019. godine u hotelu Hills, Ilidža, Sarajevo, sa početkom u 9:00 sati, obezbjeđen prevoz za druge gradove!

Obavite intervju i budite korak bliže poslu u Njemačkoj!

Na Danima otvorenih vrata imati ćete priliku upoznati se sa kulturom kompanije kroz prezentacije i iskustva uposlenika/ca te ćete imati i priliku dodatno se informisati o otvorenim radnim pozicijama. Prezentacije kompanije održati će se u terminima: 09:00, 11:00, 13:00 i 16:00 sati. Nakon prezentacije, zainteresovani kandidati će obaviti razgovor sa predstavnicima kompanije, te će na licu mjesta moći aplicirati na željenu radnu poziciju.

Organizovan prevoz!

U slučaju dovoljnog broja zainteresovanih kandidata biti će organizovan besplatan prevoz. Polazak je planiran iz gradova: Tuzla, Mostar i Banja Luka u subotu u jutarnjim satima, 21.12.2019. godine. Obavezno je ispuniti prijavni obrazac do 18.12. 2019. godine obzirom da je broj mjesta ograničen.  Više informacija o prevozu biti će objavljeno 19.12.2019. godine na facebook stranici posao.ba.

Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate na [email protected]  



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno