Oglasi

Posao: Saradnik za nabavu (m/ž) 2 izvršioca

Da li ste naš sljedeći ključni igrač? Ukoliko tražite nove i dugoročne izazove u međunarodnom proizvodnom okruženju i smatrate da smo okruženje u kojem možemo zajedno pridonijeti uspjehu grupe, vjerujete u svoje sposobnosti i vještine, posjedujete kvalifikacije, prepoznati ste u svom okruženju kao osoba koja pazi na detalje i dobro ste organizirani, predstavite nam se kroz Vašu biografiju i motivacijsko pismo.

Za potrebe širenja proizvodnih kapaciteta pozivamo vas da aplicirate za radno mjesto:

Saradnik za Nabavu (m/ž)
2 izvršioca
Mjesto rada: Zenica i Visoko

Kao Saradnik za Nabavu bavite se izradom i slanjem narudžbi repromaterijala dobavljačima, najavom transporta. U fokusu vašeg rada je praćenje zaliha repromaterijala i najava ulaza repromaterijala. Dobavljači su vaša najjača karika, te ste odgovorni za njihovu evaluaciju, kao i pripremu i upravljanje finansijskim obavezama i potraživanjima prema dobavljačima. Saradnja sa drugim odjelima je na dnevnom nivou, te vam pružaju podršku u segmentu praćenja prevoza repromaterijala i eskalacionim situacijama iz područja serijske nabave.

Vaš profil:

Ukoliko prepoznajete da su vaše dominantne vještine analitičnost, sposobnost planiranja i organizacije, vješti ste u pismenoj komunikaciji i pregovaranju, te posjedujete aktivnu upotrebu engleskog jezika u govoru i pismu onda je ovaj oglas poziv za vas.

Šta nudimo:

Izazovno, po mnogo čemu u Bosni i Hercegovini iznimno, profesionalno radno okruženje, rad u timu stručnjaka, stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osobni razvoj, obuku i usavršavanje.

Ako vam je opisano radno mjesto interesantno i prepoznajete se u opisanom profilu, vašu biografiju nam i motivacijsko pismo pošaljite na adresu [email protected]

Rok za slanje prijava je 7 (sedam) dana od dana objavljivanja, do 20.10.2020.

Ukoliko procijenimo vašu prijavom interesantnom pozvat ćemo vas na prvi razgovor i proces profiliranja vaših kompetencija.

Više informacija o Prevent grupaciji na www.preventgroup.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi