Oglasi

Posao: Radnik u Proizvodnji Delta Frost

Radnik u Proizvodnji – Delta Trade d.o.o. za svoju PJ Delta Frost traži vise Radnika za proizvodnju zbog proširenja poslovanja na preradu smrznutog voća.

Ako si vrijedan/vrijedna, uredan/uredna, fizički sposoban/sposobna izdržati rad u smjenama a uz to sve tražiš posao, onda si dobrodošao/dobrodošla u naš tim.

Ako ti nije problem udaljenost od kuće, ako si spreman raditi u jednoj novoj sredini na jedan novi način, graditi budućnost jedne nove firme,  ali i svoju, onda si nam dobrodošao.

Tražimo pojačanje za naš tim vrijednih, pozitivno orijentisanih i ambicioznih ljudi. Ukoliko si zainteresovan/zainteresovana prošetaj do nas na adresi Sarajevska 263A i javi se voditelju proizvodnje Dragani Janjić.

P.S. Ako si navikao po cijeli dan ispijati kafu i ništa ne raditi, onda ovo nije posao za tebe i bolje štedi naše i svoje vrijeme i nemoj se javljati na oglas.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem