Oglasi

Posao: Potrebna spremačica u JU Muzej grada Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Potrebna spremačica u JU Muzej grada Zenica – Na osnovu člana 22. Zakona o radu koji je stupio na snagu 20.08.2015.g.  (Sl.list FBiH, broj: 62/15) i člana 11. Pravilnika o radu JU  Muzeja grada Zenice, raspisuje se
KONKURS za popunu radnog mjesta  na određeno vrijeme

I

Raspisuje se konkurs za prijem zaposlenika na određeno vrijeme u trajanju od najduže godinu dana, na radno mjesto Spremačica – radnik na održavanju higijene.

II

Na radno mjesto Spremačica – radnik na održavanju higijene u JU Muzej grada Zenice može biti primljeno lice koje ispunjava sljedeće uslove: – NK, II stepen stručne spreme, prethodno radno iskustvo nije nužno.

III

Uz Prijavu na konkurs, kandidati su obavezni dostaviti sljedeću dokumentaciju: – Kraću biografiju, diplomu (ovjerena kopija) o posjedovanju stručne spreme

IV

O rezultatima konkursa kandidati će biti pismeno obaviješteni u roku od osam dana od dana donošenja odluke.

V

Konkurs je objavljen u jednom od dnevnih listova FBiH, a rok za podnošenje prijava je 7 dana od dana objavljivanja. Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Prijave na konkurs sa adresom i brojem telefona mogu se dostaviti poštom ili lično na adresu: JU Muzej grada Zenice, ul.M.S.Serdarevića bb, 72 000 Zenica, sa naznakom „Prijava na konkurs“.

Izvor: Zenica.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno