Biznis

Posao: menadžeri promocije i ljudskih resursa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Donosimo vam oglase za dvije tražene pozicije:

1. MANAGER PROMOCIJE I MARKETINGA (m/ž)

Zepter International je vodeći lider u proizvodnji i plasmanu vrhunskih proizvoda za bolji, zdraviji i duži život. Patentiran sistem za pravilnu pripremu hrane, uređaji visoke tehnologije za prečišćavanje vode i zraka, jedinstvena Bioptron svjetlost za prevenciju, liječenje i rehabilitaciju – tri desetljeća u Zepter misiji zdravlja, ljepote i stila za blagostanje stotinu milijuna ljudi širom svijeta.

ZEPTER INTERNATIONAL d.o.o. Sarajevo traži managera promocije i marketinga za Sarajevo, Zenicu i Mostar.

Oglas ističe 12. avgusta 2015. godine.

Za više informacija kliknite ovdje.

2. MANAGER LJUDSKIH RESURSA/HR MANAGER (m/ž)

Pharma Maac d.o.o. Sarajevo stekla je prepoznatljiv imidž i poziciju na tržištima BiH i regije. U cilju daljeg jačanja tima, za ured u Sarajevu potreban je manager ljudskih resursa/HR manager.

Kompanija ima potencijal rasta u cijeloj regiji, što povećava mogućnosti napredovanja i osobnog razvoja za uposlenike. Ponudu zaokružuju odlični uvjeti rada, moderna infrastruktura i atraktivan paket nagrađivanja u skladu s Vašim rezultatima.

Ukoliko smatrate da ste Vi prava osoba za ovu odgovornu poziciju, javite se na oglas do 12. avgusta 2015. godine, a više informacija pronađite ovdje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno