Oglasi

Posao: JP Grijanje traži blagajnika/blagajnicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Posao: JP Grijanje traži blagajnika/blagajnicu – Javno preduzeće «GRIJANJE» d.o.o. Zenica objavilo je oglas – Na osnovu Odluke Uprave Javnog preduzeća „Grijanje“ d.o.o. Zenica o potrebi prijema radnika u radni odnos, broj: 1400/17. od 30.01.2017. godine, Uprava Javnog preduzeća „Grijanje“ d.o.o. Zenica, objavljuje: O G L A S za prijem radnika u radni odnos uz uslov probnog rada

I. U radni odnos na određeno vrijeme na period do 12 (dvanaest) mjeseci uz probni rad u trajanju do 2 (dva) mjeseca, prima se 1 (jedan) radnik na radno mjesto: – „blagajnik“ 1 (jedan) izvršilac.

II. Pored opštih uslova predviđenih Zakonom, kandidat koji se prijavljuje na Oglas, treba da ispunjava i posebne uslove i to:

– završena srednja ekonomska škola, zanimanje ekonomski tehničar, IV stepen stručne spreme,

– poznavanje rada na računaru, (minimalno MSWord, Excell…)

– 1 godina radnog iskustva na blagajničkim ili sličnim poslovima.

III. Uz prijavu na Oglas, kandidat je dužan dostaviti dokumente orginal ili ovjerene kopije, kako slijedi:

– kraću biografiju odnosno CV,

– diplomu ili svjedočanstvo o završenoj školi, tj. stručnoj spremi,

– potvrdu/uvjerenje o radnom iskustvu koja treba da sadrži naziv radnog mjesta na kojem je kandidat radio, periode rada na tim radnim mjestima i stručnu spremu predviđenu za to radno mjesto,

– potvrdu/uvjerenje o položenom kursu (završenoj obuci) iz poznavanja rada na računaru (ukoliko kandidat ne posjeduje potvrdu/uvjerenje, izvršit će se prethodna provjera znanja za rad u MSOffice u toku oglasne procedure).

Kandidati uz prijavu i potrebna dokumenta, mogu dostaviti i druga dokumenta koja mogu uticati na izbor kandidata, kao što su npr. preporuka bivšeg poslodavca i dr. IV.

Oglas ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u sedmičnom listu “Naša riječ” (utorak).

Sa kandidatima koji uđu u uži izbor obavit će se intervju.

Prijave kandidata sa kojima se ne stupi u kontakt u roku od 8 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava, neće biti uzete u razmatranje.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom treba dostaviti lično ili preporučenom poštom sa naznakom i na adresu: „Prijava na oglas-Ne otvarati“

Javno preduzeće „GRIJANJE“ d.o.o. Zenica Ul. Bilmišće br. 107 72 000 Zenica

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Preduzeće nije obavezno vraćati dokumentaciju dostavljenu uz prijavu, a kandidati koji nisu izabrani mogu u Preduzeću preuzeti svoju dokumentaciju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno