Oglasi

Posao: IT administrator

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Da li ste naš sljedeći ključni igrač?

Ukoliko tražite nove i dugoročne izazove u međunarodnom proizvodnom okruženju i smatrate da možete pridonijeti uspjehu grupe, vjerujete u svoje sposobnosti i vještine, imate kvalifikacije, pazite na detalje i dobro ste organizirani, predstavite nam se kroz Vaš u biografiju i motivacijsko pismo.

Tražimo profesionalne i motivirane kandidate za radno mjesto:

IT administrator (m/ž)

Mjesto rada: Žepče

 Kao IT administrator Vi ste IT podrška korisnicima u radu sa računarima, odgovorni ste za administriranje serverske i mrežne infrastructure, administriranje i održavanje računara i printera, administriranje baze podataka, sprovođenje utvrđenih IT procedura, evidencija zaduženja IT opreme. Aktivna ste podrška programerima ERP sistema u vidu kontakta sa korisnicima, implementacije određenih modula, edukacije i izrade tehničke dokumentacije i uputstava.

 Vaš profil

Ukoliko prepoznajete da su vaše dominantne vještine proaktivnost, samoinicijativnost i vještine rješavanja problema, odgovornost i savjesnost, napredno poznavanje Windows operativnih sistema i MS Office paketa, imate iskustvo u radu sa Windows Server i Linux operativnim sistemima, iskustvo u radu sa bazama podataka, imate osnovno poznavanje mrežnih tehnologija (LAN, WAN), odlično poznajete engleski jezik, sposobni ste za rad u timu, na visini ste zadatka sa dobrim komunikacijskim i organizacijskim sposobnostima, onda je ovaj oglas poziv za vas.

Šta nudimo:

Izazovno, po mnogo čemu u Bosni i Hercegovini iznimno, profesionalno radno okruženje, rad u timu stručnjaka, stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osobni razvoj, obuku i usavršavanje.

Prednost pri odabiru imaju kandidati sa formalnim informatičkim obrazovanjem i/ili prethodnim relevantnim radnim iskustvom u informatičkoj industriji.

Ako vam je opisano radno mjesto interesantno i prepoznajete se u opisanom profilu, svoju biografiju nam i motivacijsko pismo pošaljite na adresu [email protected].

Rok za slanje prijava je 7 (sedam) dana od dana objavljivanja, do 05.12.2020.

Ukoliko procijenimo vašu prijavom interesantnom pozvat ćemo vas na prvi razgovor i proces profiliranja vaših kompetencija. Više informacija o Prevent grupaciji na www.preventgroup.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno