Oglasi

Posao: Frizerski salon Barber

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Posao: Frizerski salon Barber – potrebni frizeri

Frizerski salon za muškarce – 1 izvršioc m/ž (eventualno 2 m/ž)

Ako imate želju i volju za svakodnevnim napredovanjem i usavršavanjem te praćenjem modnih trendova kao i želju da sami vodite salon kao da ste ga osnovali i borili se za sebe, a nemate finansijskih sredstava da sve to sami pokrenete onda ste pravi kandidat za nas.

Novootvoreni frizerski salon ”Barber” za muškarce u strogom centru grada u potrazi je za ozbiljnim kandidatom koji je spreman da za početak sam vodi salon bez drugih uposlenih u punom radnom vremenu. Prvi radni dan je prijava radnika.

U pitanju je veliki prostor cca 30 m2 potpuno renoviran u koji je uložen velik novčani iznos za zidove, pločice, stolariju, led svjetla sa rigipsom i led trake. Oprema za rad je nova. Salon ima veliki broj kamera vani i unutra kao i alarm i osiguranje. Nimalo ”depresivno” ni za radnika ni za klijenta kao većina salona, nego jako primamljivo, moderno uređeno, novo, široko i u centru grada.

Potreban je jedan ozbiljan stalni uposlenik voljan i željan da sam sebi jako trnovitim putem gradi svoju reputaciju u gradu Zenica i postane konkurentan na tržištu usluga bez ikakvog pritiska od strane vlasnika. Plata je 45 % profita radniku, 55 % profita vlasniku nakon regulisanih mjesečnih troškova koji god profit bio u pitanju. Razlika od 10 % vlasniku je za materijal, dakle profit je 50 % – 50 %.

Jedna od prednosti može biti mlada i ljubazna talentirana osoba koja smatra da može dostić nivo stalnih mušterija odnosno princip naručivanja bez slobodnog prostora u radu. Također prednost može biti i prisustvo na seminarima i slično.

Jedna od mogućnosti može biti i timski rad dvije osobe koji su prijatelji, a koji su voljni da zajednički rade i uspiju.

Radno vrijeme kao i eventualni prekovremeni iznad 8 sati je po dogovoru.

Svi detalji oko vođenja salona idu u uzajamnom pomaganju vlasnika-radnika.

Nikog ne obeshrabrujemo nego naprotiv ohrabrujemo iscprnim detaljima pogodnim za radnika. Stav je da je bitan samo zadovoljan, ispunjen i motiviran radnik koji će to prenijet na zadovoljne klijente u ugodnoj atmosferi.

Da ne biste propustili neku od osnovnih informacija vaše biografije za Vas smo pripremili obrazac u prilogu koji će te popunit i koji će predstavljati vašu biografiju i time vam olakšat i otklonit nedoumice da li ste nešto propustili.

Popunjen obrazac pošaljite na mail [email protected]

Rok za prijavu je do popune radnog/ih mjesta.

OBRAZAC ZA PRIJAVU / BIOGRAFIJA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno