Info

Posao.ba posreduje u zapošljavanju 150 osoba u Swissotel Hotel & Resort u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bosanskohercegovačka Agencija za posredovanje u zapošljavanju Posao.ba ekskluzivni je posrednik u zapošljavanju osoba za 150 radnih mjesta u hotelu Swissotel Hotel & Resort, koji posluje u okviru grupacije Al-Shiddi Group, a koji će biti otvoren u Sarajevu do sredine godine.
Agencija Posao.ba rukovodi cjelokupnim procesom zapošljavanja, uključujući regrutaciju i selekciju kandidata. Posredstvom Agencije Posao.ba klijent je već odabrao i zaposlio generalnog menadžera vrhunskog, „five star luxury“, hotela u Sarajevu.

Prije desetak dana, na web stranici www.posao.ba, objavljen je javni poziv zainteresiranim kandidatima, za prijavu na osam pozicija srednjeg menadžmenta u hotelu.

U narednim danima očekuje se objavljivanje javnog poziva i za ostala radna mjesta. Svi zainteresirani mogu svoje prijave slati, isključivo, u Agenciju Posao.ba, putem e-maila [email protected] ili putem linka http://bit.ly/2BXxkhY

Kako bi zainteresiranim kandidatima, što više, približili mogućnosti zapošljavanja u Swissotel Hotel & Resort, predstavnici Agencije Posao.ba planiraju održati Sajam zapošljavanja – 22.02.2018. godine, u SCC-u Sarajevu. Svi kandidati koji su poslali svoje prijave za posao u Swissotel Hotel & Resort, kao i oni koji žele konkurisati, mogu doći na Sajam zapošljavanja i tokm prilikom se upoznati sa poslovima koje Agencija Posao.ba radi za Swissotel Hotel & Resort. Također, svi zainteresirani kandidati, ovom prilikom mogu saznati više pojedinosti o samom klijentu, uslovima zapošljavanja, predati svoj CV, te razgovarati sa uposlenicima hotela i informirati se o svim drugim detaljima u vezi pozicija na koje su se prijavili.
Nakon prikupljanja prijava, do kraja marta ove godine, pristupiti će se selekciji i uslijedit će intervjui sa odabranim kandidatima, nakon čega će Posao.ba, klijentu predložiti više kandidata za svaku od pozicija, za koju je objavljen javni poziv.

Swissotel Hotel & Resort u Sarajevu otvara „five star luxury“ hotel, koji će svojom ponudom značajno unaprijediti hotelsku i ugostiteljsku ponudu glavnog grada BiH, što predstavlja jedinstvenu mogućnost za rad i sticanje novih znanja i iskustava, u dinamičnom i zahtjevnom okruženju, ali i jednoj od najprestižnijih hotelskih grupacija.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno