Nogomet

Poruka UG Robijaši 1988 igračima i navijačima NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PORUKA IGRAČIMA!

Kao što je poznato, naredno, a ujedno i posljednje kolo u ovoj polusezoni, Čelik igra u petak 24.11.2023. protiv Zvijezde iz Gradačca, a na toj utakmici Robijaši će obilježiti 35 godina svog postojanja.

Bez obzira na podršku koju pružamo svom klubu i timu iz utakmice u utakmicu, nismo i ne možemo biti zadovoljni sportskim rezultatima i odnosom većine igrača prema našoj svetinji. Pozicija na tabeli dovoljno govori.

Svjesni (ne)kvaliteta dijela igrača i činjenice da neki od njih vjerovatno neće nositi sveti dres u drugom dijelu sezone, silno želimo s tri boda zaključiti ovu polusezonu i uz pobjedu na terenu proslaviti rođendan.

Poruka igračima i stručnom štabu je da je pobjeda u sljedećoj utakmici najbolji poklon koji nam mogu pokloniti za rođendan i ništa manje od toga ne očekujemo!

Čelik – Zvijezda Gradačac,

Petak, 24.11.2023.

18:00

Stari, mladi, istok, zapad – svi na Jug!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno