Oglasi

Porezna uprava FBiH: Javni poziv za obavljanje pripravničkog staža

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Porezna uprava FBiH: Javni poziv za obavljanje pripravničkog staža – Porezna uprava Federacije BiH pozvala je sva nezaposlena fizička lica s poslovnom sposobnošću, koja žele da se stručno osposobe za samostalan rad u struci, da podnesu prijavu za obavljanje pripravničkog staža ili volontiranje.

Kandidati koji se odluče za podnošenje prijave moraju ispunjavati uslove: da samostalno osiguraju potrebna finansijska sredstva za finansiranje navedenog staža od strane davalaca sredstava, da imaju visoku stručnu spremu-VII stepen, odnosno visoko obrazovanje prvog ciklusa ili drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sistema studiranja.

U saopćenju Porezne uprave Federacije BiH se navodi da će kod odabira kandidata prednost imati lica sa završenim ekonomskim i pravnim fakultetom i višim prosjekom ocjena.

Porezna uprava Federacije BiH poziva i obrazovne institucije (fakultete i srednje škole) koje imaju interes da njihovi studenti i đaci iskustvo i praktična znanja steknu kroz rad u Poreznoj upravi Federacije BiH da se jave radi organiziranja prakse.

Potrebe za obavljanjem pripravničkog i volonterskog staža možete vidjeti klikom ovdje .

Prijave se mogu podnijeti na adresu: Porezna uprava Federacije BiH – Središnji ured, Sarajevo, ul Husrefa Redžića broj 4, sa naznakom „ prijava za obavljanje pripravničkog ili volonterskog staža“ ili  „ prijava za obavljanje praktične nastave“  ili na e-mail adresu:  [email protected]

Vaša Porezna uprava Federacije Bosne i Hercegovine



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno