Nogomet

Porazi omladinaca Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Šesto kolo Premijer Omladinske lige BiH u nogometu. Porazi juniora i kadeta Čelika na Kamberovićima.  Omladinci Čelika (juniori i kadeti ) u Zenici su odigrali utakmice 6.kola Premijer omladinske lige BiH, sezona 2015/2016, protiv svojih vršnjaka iz HŠK Zrinjski iz Mostara. Nažalost, obje Čelikove selekcije zabilježile su domaće poraze na Kamberovića polju.

Rezultati:
JUNIORI: NK ČELIK – HŠK ZRINJSKI 1:3
KADETI: NK ČELIK – HŠK ZRINJSKI 1:2

Utakmice su se igrale u Zenici, na Kamberovića polju, na terenu sa plastičnom travom po sunčanom i sparnom vremenu (+26*C). Strijelci za kadete HŠK Zrinjski bili su Popović(ag) i Krstanović, dok je za Čelik strijelac bio Bašić. Strijelci za juniore HŠK Zrinjski bili su Aćimović (2x) i Radeljić. Juniorima Zrinjskog ovo je peta uzastopna pobjeda uz gol razliku 19:1. U proteklih 6 odigranih kola juniori Čelika zabilježili su tri pobjede i tri poraza, devet bodova. Kadeti Čelika imaju tri remija, te jednu pobjedu i dva poraza, 6 bodova. U narednom 7.kolu omladinci Čelika gostuju u Širokom Brijegu.

E. Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno