Nogomet

Poraz zeničkog Rudara u Tešnju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Druga liga FBiH – grupa Centar. Odigrano 1.kolo-sezona 2015/2016 – Poraz zeničkog Rudara u Tešnju. Proteklog vikenda odigrane su utakmice 1.kola u Drugoj nogometnoj ligi FBiH, grupa „Centar“. Ovu ligu čini 15 klubova. 

Učinak ekipa iz ZE-DO kantona: U derbiju u Tešnju TOŠK je na svojim Lukama sa 1:0 bio bolji od Rudara iz Zenice. Strijelac pobjedničkog gola za domaći sastav bio je Anid Travančić. Iako je utakmica odigrana po kiši, meč je pratilo oko 500 gledalaca, koji su aplauzom nagradili dojučerašnjeg trenera TOŠK-a, danas stratega zeničkog Rudara, Vahidina Imamovića Maglajski Natron je napravio odličan posao u Vitkovićima gdje je slavio 2:0 protiv domaćeg Azota. Usora je visoko porazila Krivaju (5:2), dok je Borac iz Jelaha poražen u Župči od domaće Mladosti (1:2). Poraze su upisale i ekipa Pobjede iz Tešanjke u Ilijašu (0:1), brezanskog Rudara u Hadžićima (1:4) , te Žepča protiv još jednog novajlije u ligi, ekipe Bosna Sema (0:2).
Donosimo rezultate 1.kola, tabelu, te parove drugog kola:

Screeee34enShot001qwo01qwo02



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno