Ostali sportovi

Poraz odbojkašica OK Čelik-R u Žepču u posljednjem kolu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odbojkašice OK Čelik-R, u sezoni 2021/2022, nastupale su u Superligi FBiH za žene, grupa Sjever. Protekle nedjelje, 20.3. igrale su gostujuću utakmicu iz 18.kola (posljednje kolo ligaškog dijela takmičenja) protiv ekipe ŽOK Žepče. Odbojkašice OK Čelik-R doživjele su petnaesti poraz u prvenstvu.

Konačan rezultat i rezultati po setovima:

ŽOK “Žepče” – OK “Čelik-R” Zenica 3:0 (25 : 23, 25 : 10, 25 : 15) – 75:48

 

Zeničke odbojkašice su završile ligaški dio takmičenja na omjeru od 3/15, devet bodova i deveto mjesto na tabeli.

Preostale dvije zeničke ekipe, koje su nastupale u Ligama federacije BiH, ŽOK Željezara i OK Block Out, ligaški dio takmičenja su završile prije sedam dana.

 

ŽOK Željezara je nastupala u Prvoj ligi FBiH, grupa Jug, zauzela je drugo mjesto na tabeli sa 39 bodova. Prvo mjesto sa 40 bodova i plasman u Superligu ostvarila je ekipa iz Breze, „Breza 1934“.

 

Odbojkaši OK Block Out su nastupali u Superligi FBiH za muškarce. Takmičenje su završili na sedmom mjestu sa omjerom od tri pobjede, jedanaest poraza i devet bodova.

 

E.Imamović

Foto sa ŽOK Žepče



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno