Biznis

Ponude inostranih kompanija za saradnju sa bh. kompanijama – EEN mreža – novembar 2018.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ponude inostranih kompanija za saradnju sa bh. kompanijama – EEN mreža – novembar 2018. – U okviru Evropske poduzetničke mreže, Agencija ZEDA i partneri EEN mreže FBiH svakog mjeseca objavljuju ponude inostranih kompanija za saradnju s bosanskohercegovačkim kompanijama.

Novembarska ponuda podrazumijeva poziv:

  • proizvođačima drvenih vrtnih proizvoda (ukrasne ograde, ormarići, graničnici, namještaj itd.
  • proizvođačima aluminijskih ili čeličnih uokvirenih/uramljenih proizvoda
  • proizvođačima drvenih igračaka
  • partnerima za isporuku artikala za kutije za poklone
  • proizvođačima visokokvalitetnih interijera poput namještaja (fotelje, stolice, hoklice, barske stolice, stolovi, stolovi za kafu, stolovi za dnevne boravke, konzolne stolove, sofe), svjetiljki (viseće svjetiljke, zidne svjetiljke, stropne svjetiljke, podne svjetiljke), dekora (dizajnerski  jastuci, tapete
  • drvoprerađivačima ili stolarima za proizvodnju sitnih dijelova od pune bijele bukve
  • dobavljačima medicinske i ortopedske obuće
  • proizvođačima ili dobavljačima evropskih grickalica i pića
  • partnerima koji mogu dostaviti različito rezano cvijeće i biljke

Ponude i detaljnije informacije o inostranim kompanijama zainteresovanim za saradnju preuzmite klikom OVDJE

Napominjemo: Poslovne ponude inostranih preduzeća možete i sami pretražiti na linkovima een.ec.europa.eu → i na https://een.ba/

Ukoliko ste zainteresovani za neku od ponuda ili želite više informacija, kontakt osoba je Alma Bečirović, 032 445 -830, [email protected]/Agencija ZEDA

Objavljeno:                14.11.2018.
Traje do: 15.11.2019.
Naslov Vodeći distributer u Velikoj Britaniji traži proizvođače drvenih vrtnih proizvoda (ukrasne ograde, ormarići, graničnici, namještaj itd.)
POD Referenca BRUK20181102001
Sažetak Vodeći proizvođač i distributer vrtnih proizvoda u Velikoj Britaniji želi proširiti broj dobavljača drvenih vrtnih proizvoda, uključujući dekorativne ograde, ormariće, graničnike, namještaj iz Evrope. Saradnja bi bila definisana  u okviru ugovora o proizvodnji ili distribuciji.
 
Objavljeno: 14.11.2018.
Traje do: 15.11.2019.
Naslov Kompanija iz Velike Britanije traži proizvođače aluminijskih ili čeličnih uokvirenih/uramljenih proizvoda u okviru ugovora o proizvodnji.
POD Referenca BRUK20181008001
Sažetak Kompanija iz Velike Britanije sa sjedištem u Londonu zainteresovana je za  ugovore o proizvodnji sa proizvođačima kolica dizajniranih specijalno za transport plinskih cilindara za kućnu upotrebu i  slobodne aktivnosti.
 
Objavljeno: 14.11.2018.
Traje do: 15.11.2019.
Naslov Slovenački dizajner višenamjenskih drvenih igračaka (bicikala) traži proizvođače.
POD Referenca BRSI20181026001
Sažetak Slovenačka kompanija specijalizovana je za projektiranje i razvoj igračaka (bicikala) za djecu od prirodnih materijala. Njihovi proizvodi su prvenstveno za modularne konstrukcije koje se mogu sastaviti u različite oblike i izrađivati višenamjenske igračke. Kompanija  traži proizvođače drvenih igračaka u okviru ugovora o proizvodnji kako bi kompletan proizvod prodavali na svojim tržištima.
 

 

 

Objavljeno: 12.11.2018.
Traje do: 13.11.2019.
Naslov Irska online maloprodajna kompanija  zainteresovana je za outsorsing ugovor sa potencijalnim partnerima za isporuku artikala za kutije za poklone.
POD Referenca BRIE20180910001
Sažetak Online maloprodajna kompanija iz Irske zainteresovana je za ugovor o outsourcingu kako bi pronašao nove i troškovno prihvatljive proizvode koji će biti uključeni u njihovu novu kutiju za poklone.
 
Objavljeno: 02.11.2018.
Traje do: 03.11.2019.
Naslov Ukrajinski distributer namještaja, rasvjete i dekora traži nove međunarodne dobavljače u okviru ugovora o distribuciji.
POD Referenca BRUA20180904001
Sažetak Ukrajinski distributer unutrašnje rasvjete i namještaja traži proizvođača koji nudi visokokvalitetne interijere poput namještaja (fotelje, stolice, hoklice, barske stolice, stolovi, stolovi za kafu, stolovi za dnevne boravke, konzolne stolove, sofe), svjetiljke (viseće svjetiljke, zidne svjetiljke, stropne svjetiljke, podne svjetiljke), dekor (dizajnerski  jastuci, tapete) kako bi  iste distribuirao u Ukrajinu. Traži se saradnja u okviru ugovora o distribuciji.
 
Objavljeno: 01.11.2018.
Traje do: 02.11.2019.
Naslov Francuska kompanija traži podizvođača – drvoprerađivača ili stolara u Evropi.
POD Referenca BRFR20181022001
Sažetak Francusko MSP-e dizajnira, razvija i prodaje čitav niz drvenih igračaka (automobila, aviona) za djecu. Kompanija  traži drvoprerađivače ili stolare za proizvodnju sitnih dijelova od pune bijele bukve. Kompanija traži dugoročnog partnera za podugovaranje u evropskim zemljama.
 

 

 

Objavljeno: 20.11.2018.
Traje do: 21.11.2019.
Naslov Poljska trgovačka kompanija traži dobavljače medicinske i ortopedske obuće i nudi komercijalni ugovor ili distribucijski ugovor.
POD Referenca BRPL20181030001
Sažetak Poljski distributer medicinskih alata namjerava proširiti svoj portfolio i traži dobavljače visokokvalitetne medicinske i ortopedske obuće koje koriste zdravstveni radnici u bolnicama. Operacijske cipele moraju biti izrađene od materijala koji se mogu prati i sterilizirati u standardnim sterilizatorima. Medicinske cipele koje koristi ostalo osoblje moraju biti udobne, pouzdane i  estetski izrađene. Moguća je saradnja utemeljena na komercijalnom ili ugovoru o distribucijskim uslugama.
   
Objavljeno: 15.11.2018.
Traje do: 16.11.2019.
Naslov Tajvanska kompanija  traži proizvođače ili dobavljače evropskih grickalica i pića u okviru ugovora o distribuciji ili ugovora o komercijalnoj agenciji/agentima.
POD Referenca BRTW20180907001
Sažetak Tajvanska kompanija  specijalizovana za trgovinu hranom traži proizvođače ili dobavljača hrane. Ona traži proizvode koji uključuju, ali ne ograničavaju, čokoladu, slatkiše, kolače, čips i napitke iz Evrope za dugoročni ugovor o distribuciji ili ugovor o komercijalnoj agenciji. Ona ima blisku vezu s vrhunskim online i maloprodajnim trgovinama u Tajvanu.
   
Objavljeno: 02.11.2018.
Traje do: 03.11.2019.
Naslov Rumunski veleprodavač cvijeća traži dobavljače u okviru ugovora o distribuciji.
POD Referenca BRRO20181009001
Sažetak Rumunska kompanija specijalizovana za maloprodaju i veleprodaju cvijeća i biljaka zainteresovana je za identifikaciju novih poslovnih partnera koji mogu dostaviti različito rezano cvijeće i biljke. Saradnja s identificiranim partnerima bit će utemeljena na ugovoru o distribuciji.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno