Biznis

Ponude inostranih kompanija za saradnju sa bh. kompanijama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ponude inostranih kompanija za saradnju sa bh. kompanijama- U okviru Evropske poduzetničke mreže, Agencija ZEDA i partneri EEN mreže FBiH svakog mjeseca objavljuju ponude inostranih kompanija za saradnju s bosanskohercegovačkim kompanijama.

Ova ponuda podrazumijeva poziv:

  • proizvođačima hrane
  • proizvođačima unutrašnje stolarije
  • dobavljačima pjene/spužve

Ponude i detaljnije informacije o inostranim kompanijama zainteresovanim za saradnju preuzmite klikom OVDJE

Napominjemo: Poslovne ponude inostranih preduzeća možete i sami pretražiti na linkovima een.ec.europa.eu → i na https://een.ba

Ukoliko ste zainteresovani za neku od ponuda ili želite više informacija, kontakt osoba je Alma Bečirović, 032 445 -830, [email protected]/Agencija ZEDA.

Objavljeno: 11.01.2021.
Traje do: 12.01.2022.
Naslov Makedonski uvoznik smrznute hrane i mesa traži proizvođače hrane u okviru komercijalnih sporazuma i ugovora o distribuciji.
POD Referenca BRMK20201216001
Sažetak Makedonska kompanija je uvoznik i distributer raznih vrsta prehrambenih proizvoda poput smrznutog mesa i mesnih proizvoda (piletina, puretina, govedina i teletina, svinjetina i morska riba). Kompanija traži nove Evropske partnere (proizvođače i veletrgovce iz prehrambene industrije) u okviru komercijalnih agencija i ugovora o distribuciji.

Objavljeno: 07.01.2021.
Traje do: 08.01.2022.
Naslov Njemačka kompanija traži podugovarača iz oblasti proizvodnje unutrašnje stolarije.
POD Referenca BRDE20201216001
Sažetak Srednje velika obrtnička kompanija nalazi se u Saksoniji i postoji od 2004.godine. Stolarija trenutno zapošljava 14 ljudi i specijalizirana je za opremanje enterijera muzeja i galerija. Kompanija traži podugovarača približno iste veličine za proizvodnju i montažu iz oblasti građevinarstva/sajmovi. Potrebno je iskustvo u CNC proizvodnji i stručno korištenje CAD softvera.

Objavljeno: 15.01.2021.
Traje do: 26.01.2022.
Naslov Njemački proizvođač madraca traži dobavljače pjene/spužve iz istočne Evrope.
POD Referenca BRDE20210108001
Sažetak Proizvođač proizvoda od pjene/spužve (npr. dušeci, elementi, medicinski proizvodi), između ostalog za bolnice, hotele i privatni sektor, traži klijente koji isporučuju pjenu/spužvu ili proizvode koji su od nje napravljeni. Kompanija se nalazi na sjeveroistoku Njemačke. Godišnja potražnja je oko 50-60 tona. Potencijalni partner mora biti sposoban za proizvodnju pjene/spužve različitih kvaliteta, a zahtjeva se standard Ökotex 100.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno