Biznis

Ponude inostranih kompanija za saradnju s bh. kompanijama – EEN mreže

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ponude inostranih kompanija za saradnju s bh. kompanijama – EEN mreže  – “U okviru Evropske poduzetničke mreže, Agencija ZEDA i partneri EEN mreže FBiH svakog mjeseca objavljuju ponude inostranih kompanija za saradnju s bosanskohercegovačkim kompanijama.

Julska ponuda podrazumijeva poziv:

Proizvođačima drvenih proizvoda za domaćinstvo

Dobavljačima četinara

Proizvođačima šperploča

Proizvođačima i distributerima svih vrsta rezervnih dijelova i pribora za automobile

Proizvođačima drvenih stolica u malim serijama

Transportnim kompanijama iz Bosne i Hercegovine i Srbije sa slobodnim kapacitetima vozila za podugovaranje

Proizvođačima visokokvalitetne odjeće od pamuka i kašmira

Dobavljačima sirovine i poluproizvoda drvene ambalaže

Dobavljačima/podizvođačima malih komponenti i partnerima za električne instalacije na terenu

Ponude i detaljnije informacije o inostranim kompanijama zainteresovanim za saradnju preuzmite klikom OVDJE.

Napominjemo: Poslovne ponude inostranih preduzeća možete i sami pretražiti na linkovima  een.ec.europa.eu → http://een.ec.europa.eu/tools/services/SearchCenter/Search/ProfileSimpleSearch i na  https://een.ba/ → Ukoliko ste zainteresovani za neku od ponuda ili želite više informacija, kontakt osoba je Alma Bečirović, 032 445 -830, [email protected]/Agencija ZEDA.”

Objavljeno:                06.07.2018.
Traje do: 07.07.2019.
Naslov Poljsko proizvodno i trgovačko preduzeće traži proizvođače drvenih proizvoda za domaćinstvo, dobavljače četinara i proizvođače šperploča.
POD Referenca BRPL20180705001
Sažetak Poljska proizvodna i trgovačka kompanija s više od 24 godina iskustva, specijalizovana za proizvodnju različitih vrsta drvenih proizvoda, drvenih polica, kutija, postolja za rezanje drva, rolera za biljke i dijelova namještaja, traži partnere zainteresovane za ugovor o distribuciji za njihove proizvode na poljskom tržištu i na međunarodnim tržištima. Kompanija također traži proizvođače šperploča i dobavljače četinara.
 
Objavljeno: 19.07.2018.
Traje do: 20.07.2019.
Naslov Rumunski distributer  rezervnih autodijelova traži dobavljače.
POD Referenca BRRO20180709001
Sažetak Rumunska kompanija aktivna u području servisiranja automobila i maloprodaji autodijelova i pribora (gume, ulja, akumulatori za vozila i sl.) traži inostrane proizvođače i distributere svih vrsta rezervnih dijelova i pribora za automobile koji žele povećati prodaju svojih proizvoda na rumunskom tržištu u okviru ugovora o distribucijskim uslugama.
 
Objavljeno: 10.07.2018.
Traje do: 11.07.2019.
Naslov Njemačko MSP-e  traži proizvođača drvenih stolica u malim serijama.
POD Referenca BRDE20180628001
Sažetak Njemačko MSP-e je dizajniralo stolicu koja se može koristiti i kao polica. To je visokokvalitetan proizvod napravljen od punog drveta (oraha) ili tvrdih vlakana. Stolica je vrlo praktična, ali istovremeno i vrlo dekorativna. MSP-e traži partnera koji može proizvoditi stolicu u malim serijama koristeći CAD u okiru proizvodnog ugovora.
 
Objavljeno: 03.07.2018.
Traje do: 04.07.2019.
Naslov Slovenačka transportna kompanija traži podugovaračke kompanije iz Srbije i Bosne i Hercegovine.
POD Referenca BRSI20180627001
Sažetak Slovenačka kompanija, aktivna u oblasti transporta i logistike, na tržištu je u Evropi. Kompanija ima objekte u Sloveniji, Austriji i Njemačkoj i kapacitete skladišta u centralnoj Evropi. Zbog sve veće potražnje za njenim uslugama, kompanija traži transportne kompanije iz Bosne i Hercegovine i Srbije sa slobodnim kapacitetima vozila za podugovaranje.
 
Objavljeno: 05.07.2018.
Traje do: 06.07.2019.
Naslov Irski dizajner luksuzne dječije odjeće traži iskusne proizvođače visokokvalitetne odjeće od pamuka i kašmira za dugoročni ugovor o proizvodnji.
POD Referenca BRIE20170725001
Sažetak Novi dizajner irske luksuzne dječije odjeće traži proizvođača odjeće koji održava visoke standarde finalne obrade s ciljem uspostavljanja dugoročne saradnje u okviru proizvodnog ugovora.

Idealan partner bio bi proizvođač gotovih kardigana od kašmira/pamuka, bluza, džempera i čarapa koje mogu biti rebrandirane ili mogu imati dodatke.

 
Objavljeno: 09.07.2018.
Traje do: 10.07.2019.
Naslov Italijanski proizvođač i prodavač industrijske drvene ambalaže traži dobavljače sirovine i poluproizvoda drvene ambalaže.
POD Referenca BRIT20180518001
Sažetak Italijanska kompanija koja proizvodi i prodaje industrijsku drvenu ambalažu traži nove dobavljače, proizvođače sirovine i poluproizvoda drvene ambalaže iz istočnoevropskih zemalja, uključujući baltičke države za srednjoročno i dugoročno partnerstvo za proizvodnju.
 
Objavljeno: 30.07.2018.
Traje do: 31.07.2019.
Naslov Njemački proizvođač mašina traži dobavljače/podizvođače malih komponenti i partnere za električne instalacije na terenu.
POD Referenca BRDE20180702001
Sažetak Njemačko MSP-e aktivno u mašinskoj industriji proizvodi visokoprecizne mašinske komponente za kupce iz različitih industrija. Kompanija traži dobavljače ili podizvođače koji su u mogućnosti proizvesti male metalne komponente prema tehničkim crtežima. Pored toga, oni traže partnere za elektroinžinjering,  za električne instalacije na terenu. Kompanija namjerava uspostaviti ugovore o proizvodnji i podugovaranju.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno