Info

Ponovo najbolje iz Ner-Fit Zenica – proteini.si

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fitness studio Ner-Fit najavljuje saradnju sa trgovačkom markom Proteini.si koji imaju 12 godina iskustva, te su postali prepoznatljivi, pouzdan i vjerodostojan partner najboljima, koji traže kvalitetnu sportsku prehranu i dodatke prehrani po povoljnim cijenama.

Trgovačka marka Proteini.si ne predstavlja samo prodaju sportske prehrane i prehrambenih dodataka, nego u sebi nosi i poslanstvo ambasadorstva zdravog i sportskog načina života. Značajno oblikuju trend s kojim su sportsku prehranu približili široj populaciji koja se sportom bavi isključivo rekreativno.

Također se razlikuju od većine ostalih trgovaca jer kupcima nudi bogat i šarolik izbor najkvalitetnije sportske prehrane s čime žele postići da se ljudi poistovjete s brandom Proteini.si te tako za njih postajemo simbol zdravog, sportskog i zadovoljnog načina života. Ner – fit je ostavario saradnju i tako svim svojim članovima obezbijedio najbolju i najpristupačniju marku koja se nudi na našem tržištu. Postali smo eksluzivni zastupnici navedene marke te istu možete naći i poručiti preko Ner-Fita Zenica (Robna kuća Bosanka-Vf Komerc III sprat, radno vrijeme 8:30 sati do 21:30 sati).

Koristimo priliku da se zahvalimo svim našim vjernim članovima koji su ostali uz nas, da čestitamo novim koji su nam se pridružili, kao i da pozovemo i sve one koji su u nedoumici da nam se priključe, da radimo, družimo se, vježbamo skupa sa najboljim članovima i timom Ner-Fita.

Uskoro najavljujemo i niz nagradnih igara koje očekaju sve naše članove, nove projekte, treninge sa poznatim i prepoznatljivim trenerima, radionice vezane za zdravlje i ishranu, te mnogo novih sadržaja.

PRIDRUŽITE NAM SE DA SKUPA UŽIVAMO, VJEŽBAMO I DRUŽIMO SE!!!!
PRATITE NAS NA INSTAGRAMU www.instagram.ner_fit_zenica I FB PROFILU Ner-fitness

Najbolji smo izbor za Vaše tijelo



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno