Ljudi

Pomozimo Stjepanu Majcenu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruzenje Astra je pokrenulo humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za pomoc nasem sticeniku Stjepanu Majcenu koji je smješten u Domu penzionera. Stjepanu je potrebna natkoljenicna proteza koja kosta 4000 eura, molimo vas da donirate sredstva u skladu sa vasim mogucnostima i podijelite ovu informaciju. Sve donacije mozete uplacivati na Stjepanov ziro racun ili paypal account ili direktno u Domu penzionera: u prilogu Stjepanova molba: 

Zovem se Stjepan Majcen, rođen sam 02. juna 1958 godine trenutno nastanjen u Zenici. Po zanimanju sam diplomirani pravnik i bivši profesionalni ragbijaš, međutim vrlo rano sam obolio od dijabetesa, što je čitav moj zivot promijenilo iz korijena. Naime, u martu prošle godine mi je amputirana lijeva noga zbog komplikacija uzrokovanim dijabetesom, te sam nakon hospitalizacije smješten u socijalni smještaj Penzionerski dom sa stancionarom obzirom da ne mogu sam da zivim i obezbjedim normalan zivot. Međutim, smještaj u pomenutoj Ustanovi se plaća tako da sva moja primanja koja uključuju penziju i invalidninu su usmjerena za plaćanje mog boravka u Domu penzionera. Sada su mi potrebna sredstva kako bi obezbjedio nadkoljeničnu protezu koja košta cca 4000 eura, a iz pomenutih razloga nisam u mogućnosti da je sam sebi kupim. Ovim putem molim sve ljude koji su u mogućnosti da mi pomognu, kako bi skupio sredstva potrebna da ponovo stanem na svoje noge.

Unaprijed zahvalan 

Stjepan Majcen 

Ziro racun IK banka: 134-010-0000000120; Br. racuna: 1134112

paypal account: [email protected] 

Kontakt: 062 291 327

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno