Zenica

Pomozi.ba: Više od 55.000 KM prikupljeno na meču u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Više od 55.000 KM uspjeli smo skupiti na jučerašnjoj utakmici između BHFanaticosa i Legendi bh. fudbala. Taj novac direktno ide u naš Fond za liječenje oboljelih građana zahvaljujući brojnim sponzorima, donacijama i svim dobrim ljudima koji su rado podržali ovu priču!

Zvanični izvještaj ćemo objaviti u narednim danima, ali danas koristimo priliku da se još jednom svima od srca zahvalimo. Svima onima koji su kupili on-line donacijsku kartu, svim našim sponzorima, igračima koji su nastupili na utakmici, nekadašnjim reprezentativcima, zatim sjajnim momcima iz Udruženja BHFanaticos, koji su napravili fantastičnu atmosferu, svima onima koji su došli i gledali nas sa tribina, a posebna zahvala ide našoj maloj heroini Hani Pašanbegović, koja je, iako pod jakim emocijama, izvela početni udarac. Hana još ide na terapije i liječi se, a vjerujemo da će joj aplauzi, koje je dobila, dati vjetar u leđa da prebrodi sva iskušenja koja su pred njom.

Još jednom zahvaljujemo i partnerima koji su zaslužni za to što je utakmica održana. Među njima je zlazni sponozor, kompanija Mozzart, koja je svaki pogodak Legendi bh. fudbala nagradila sa 1.000 KM (ukupno 9.000 KM). Srebrni sponzori humanitarne utakmice su ADA fondacija, AKU d.o.o. Mostar, Ambulante Pflegedienste Evi Hainze GmbH, Reiseburo Urlabstricks – Schwalbach am Taunus. Prijatelji ovog projekta su i kompanije Lović & CO, BEMA.ba, CEO Softhouse Bosnien AB Sarajevo, Meschiny, Stage & Light, Sparrkase, Herza d.o.o. Srebrenik, Ferhatovic, Sablja, Štamparija Gong, tixbase.com. FACE TV, Klix, Radio 8, Kameleon, zatim kompanija Telemach, OLX, Kovo Comerc d.o.o. Visoko, Zaštitarska agencija Sec one, Plaza Mostar, te kompanija Farre tours koja je osigurala besplatan prevoz za naše volontere.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno