Nogomet

Pomoć za Zeničane iz SAD: Robijaši St. Louis poslali vrijednu donaciju za NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Pomoć za Zeničane iz SAD: Robijaši St. Louis poslali vrijednu donaciju za NK Čelik – Fizička lica odnosno zenički hokejaši iz St. Louisa pod šifrom Robijaši St. Louis priključuju se akciji “12. igrač” te će donirati 4.800 KM na godišnjem nivou NK Čelik Zenica.
Zahvaljujemo se ovoj grupi navijača iz SAD-a koji su odlučili pomoći klubu u ovim teškim trenucima, dok se klub i dalje bori prvenstveno za opstanak svoje tradicije.
Neka posluže kao dobar primjer apsolutno svima da se uključe u proces oporavka i ozdravljenja kluba te konkretno pomognu. Čelik mora biti za sve one koji iskreno vole svoj klub i kojima je stalo do simbola Zenice iznad svega! Možemo imati različita mišljenja, možemo biti rasuti diljem svijeta, ali sve nas mora spajati zenički ponos i ljubav za Čelik! Zbog poštovanja prema našim precima i zbog ostavštine za potomke, buduće generacije- saopćili su iz NK Čelik Zenica.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno