Info

Policijski službenici Uprave policije MUP-a ZDK ostvarili zapažene rezultate na memorijalnom takmičenju u streljaštvu u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policijski službenici Uprave policije MUP-a ZDK ostvarili zapažene rezultate na memorijalnom takmičenju u streljaštvu u Sarajevu

U povodu obilježavanja Dana napada na Centar za obrazovanje kadrova MUP-a Republike Bosne i Hercegovine, dana 05.04.2023. godine, na strelištu Centra za obuku policijskih kadrova “Mahir Begić” u Suhodolu, održan je III Memorijalni turnir u streljaštvu za policijske službenice i   službenike.

Na navedenom takmičenju nastupilo je 58 takmičara iz policijskih agencija s prostora Federacije Bosne i Hercegovine i to iz Federalne uprave policije, Sudske policije Federacije Bosne i Hercegovine i  kantonalnih policijskih agencija. Takmičenje je održano i realizovano kroz tri  testa gađanja ( precizno, taktičko i interventno gadanje) za  kategorije muškarci i žene.

Upravu policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona predstavljali su pripadnici Specijalne policijske jedinice  te jedna policijska službenica Policijske uprave I, Policijska stanica Crkvice.

Prilikom takmičenja policijski službenici Uprave policije MUP-a ZDK su ostvarili zapažene rezultate i to :

  • u kategoriji muškarci;
  • 1.Isaković Saudin, policijski službenik Specijalne policijske jedinice Uprave policije MUP-a ZDK, prvo mjesto,
  • 2.Pašalić Miralem, policijski službenik Specijalne policijske jedinice Uprave policije MUP-a ZDK, drugo mjesto.
  • U kategoriji žene
  • 1.Mlinar Berina, policijska službenica Specijalne policijske jedinice Uprave policije MUP-a ZDK, treće mjesto.

Odsjek za odnose sa javnošću, analitiku i planiranje

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno