Zločini

Policijski bilten: Sarajlija vozio BMW sa tuđim tablicama, saobraćajka u Gundulićevoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policijski bilten: Sarajlija vozio BMW sa tuđim tablicama, saobraćajka u Gundulićevoj – Na području Kantona javni red i mir je narušen u trinaest slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U mjestu Topuzovo polje, zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo “BMW”, registarskih oznaka TD9785, kojim je upravljalo lice Š.N. iz Sarajeva. Izvršenom kontrolom je utvrđeno da predmetne registarske oznake ne pripadaju kontrolisanom vozilu. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Usora

U mjestu Sivša, od strane nepoznatog lica je izvršena krađa, kojom prilikom je otuđen novčanik vlasništvo lica T.M., u kojem se nalazio novac i lični dokumenti oštećene. Od strane policijskih službenika je zaprimljena prijava o izvršenom krivičnom djelu, te su poduzete mjere na dokumentovanju istog.

SAOBRAĆAJ
Zenica

U ulici Ivana Gundulića, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo „Audi“, registarskih oznaka J04-A-661, kojim je upravljalo lice P.A. iz Sarajeva, parkirano putničko motorno vozilo „Mercedes“, registarskih oznaka J06- T-496, vlasništvo lica K.B. i pješak I.E., rođen 1993. godine, iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio teže tjelesne povrede. Na mjestu nezgode je izvršen uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I.

Žepče

Na magistralnom putu M-17, u mjestu Tatarbudžak, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali teretno motorno vozilo marke “MAN”, registarskih oznaka 441-J-910, kojim je upravljao D.M. iz Žepča, putničko motorno vozilo marke “Fiat”, registarskih oznaka O64-T-297, kojim je upravljala B.L. iz Žepča i putničko motorno vozilo marke “VW Polo”, registarskih oznaka J56-M-532, kojim je upravljala B.A. iz Tešnja. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede je zadobila B.A., dok su lakše tjelesne povrede zadobile B.L. i D.A., saputnice u teretnom motornom vozilu. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske stanice Žepče.

Na području Kantona dogodilo se još trinaest saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno