Zločini

POLICIJSKI BILTEN: Napad na zaposlenike Zavoda za bolesti ovisnosti, krađa iz Konzuma, pljačka u Peharama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 06.05.2024. godine, u 08,15 sati, u ulici Abdulaziza Aska Borića, od strane lica B.A., rođen 1978. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti”, prema uposlenicima Zavoda za bolesti ovisnosti Zeničko-dobojskog kantona. Lice B.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave I, nakon čega je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Dana 06.05.2024. godine, u 21,40 sati, u ulici Zmaja od Bosne, od strane lica P.A., rođen 1992. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Krađa” iz trgovine “Konzum”. Tom prilikom isti je otuđio četiri kreme za lice i pakovanje sira. Lice P.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 06.05.2024. godine, u 22,20 sati, u ulici Pehare, od strane dva nepoznata lica izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” kojom prilikom su isti na naročito drzak i opasan način uz prijetnju i upotrebu fizičke snagnad licem H.E., rođen 2001. godine iz Žepča od istog otuđili određeni iznos novca i mobilni telefon marke “Huawei”. Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I uz upoznavanje dežurnog tužioca, saopćila je Uprava policije MUP-a ZDK. 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno