Nesreće

Policijski bilten MUP-a ZDK: Saobraćajka u tunelu “1.mart” – Visočanin teško povrijeđen

Foto: ilustracija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policijski bilten MUP-a ZDK: Saobraćajka u tunelu “1.mart” – Visočanin teško povrijeđen – Na području Ze-Do kantona javni red i mir je narušen u  šest slučajeva. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Na području Ze-Do kantona evidentirana su tri krivična djela.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Ze-Do kantona dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda kojom prilikom je jedno lice zadobilo teže tjelsne povrede.

PU II

PS Kakanj

Dana 01.09.2018.godine u 09,35 sati na autoputu A-1, Zenica-Kakanj, u tunelu 1.Mart, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo pmv marke “Peugeot” reg.oznaka J39-E-861 kojim je upravljao B.S. (1956.) iz Visokog, ostvario kontakt sa zidom te je isti zadobio teže tjelesne povrede.Izvršen uviđaj od strane službenika uniformisane policije.

STANJE I PROHODNOST PUTEVA

Na svim putnim pravcima na području Ze-Do kantona saobraćaj se odvijao bez zastoja.

POŽARI I EKSPLOZIJE

Maglaj

Dana 01.09.2018.godine u 12,40 sati obavještena je PS Maglaj da je u proteklom periodu u mjestu Jablanica, izvršena paljevina vikend kuće vl.M.S.Izvršen uviđaj od strane inspektora za zaštitu od požara i eksplozija MUP-a Ze-Do kantona i istražitelja PS Maglaj.Upoznat tužilac.

Na području Ze-Do kantona nije bilo eksplozija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno