Zločini

Policijski bilten: marihuana oduzeta na Kaberovića polju, prijavljena krađa iz stana u ulici Mehmeda Spahe

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policijski bilten: marihuana oduzeta na Kaberovića polju, prijavljena krađa iz stana u ulici Mehmeda Spahe – Na području Kantona javni red i mir je narušen u sedam slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

Na lokalitetu Kamberović polja, izvršenim pregledom policijski službenici su kod lica M.S., iz Zenice, pronašli biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada, dok je sporna materija oduzeta i bit će predmet potrebnih vještačenja.

Dana 28.05.2018. godine, u u dežurnoj službi Policijske stanice Centar je prijavljeno da je u vremenskom periodu od 25.05. do 28.05.2018. godine, u ulici Mehmeda Spahe, izvršena teška krađa u stan vlasništvo lica J.K., iz kojeg je tom prilikom otuđen jedan laptop, ženski ručni sat, zlatni lančić sa privjeskom i zlatna narukvica. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Maglaj

U toku noći 27/28.05.2018. godine, u mjestu Mladoševica, izvršeno je krivično djelo teške krađe u kuću vlasništvo lica P.M., iz koje je tom prilikom otuđen jedan TV aparat, električna bušilica i pumpa za vodu. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Žepče

U dežurnu službu Policijske stanice Žepče se obratilo lice C.K., iz Žepča i tom prilikom prijavilo da je dana 13.05.2018. godine, iz kuće vlasništvo istog, koja se nalazi u mjestu Donja Golubinja, otuđen mobilni telefon marke “TESLA”. Od strane policijskih službenika je zaprimljena prijava o izvršenom krivičnom djelu.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se četrnaest saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno