Zločini

Policijski bilten: Krađe iz stana u Crkvicama, kuće na Janjićkim slapovima..

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policijski bilten: Krađe iz stana u Crkvicama, kuće na Janjićkim slapovima.. – Na području Kantona javni red i mir je narušen u šest slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U ulici Janjički slapovi, izvršena je teška krađa iz kuće vlasništvo lica I.Z., iz Zenice. Tom prilikom je izvršena premetačina stvari, te je otuđena neutvrđena količina zlatnog nakita, laptop i novac. Na lice mjesta je izašla uviđajna ekipa Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, koja je izvršila uviđaj.

U ulici Crkvice, izvršena je teška krađa iz stana vlasništvo lica B.M. Tom prilikom, izvršena je premetačina stvari te je otuđena jedna putna torba sa odjećom, mala ženska torba i novčanik sa ličnim dokumentima i novcem. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Visoko

U službene prostorije Policijske stanice Visoko se obratilo lice A.M., iz Visokog i prijavilo da je u proteklih deset dana, u ulici Ljetovik, izvršena teška krađa u kuću vlasništvo lica M.M., te da je tom prilikom otuđen jedan LCD TV aparat i određena količina električnog i drugog alata. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Zavidovići

U ugostiteljskom objektu “Šmek”, koji se nalazi u ulici Alije Izetbegovića, od strane lica M.M., iz Zavidovića, razbijen je videonadzor. Tom prilikom je intervenisala patrola policije, koja je prilikom pregleda navedenog lica pronašla sadržaj biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnui drogu marihuanu. Sporna materija je oduzeta a navedeno lice je lišeno slobode i nad istim je zavedena kriminalistička obrada. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se dvanaest saobraćajnih nezgoda, u kojim su dva lica  zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno