Zločini

Policija u američkoj državi Ilinois pronašla mrtvog 35-godišnjeg Mahira Smajića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policija u američkoj državi Ilinois pronašla mrtvog 35-godišnjeg Mahira Smajića – U mjestu Cahokia, američka savezna država Illinois, policija je pronašla mrtvog muškarca. Kako Zenicablog saznaje, radi se o 35-godišnjem Mahiru Smajiću, koji je u Ameriku došao neposredno nakon rata u BiH.

Policija ne objavljuje ni više detalja o načinu smrti kako bi zaštitila svoju istragu, ali je objavljeno da je pronađen sa smtonosnim ranama u svom vozilu, u bloku 700 avenije Mildred, oko 3:30 ujutro. Istražitelji traže svjedoke koji su možda nešto čuli ili vidjeli. Američki mediji su naveli da je Smajić porijeklom iz Zenice, odnosno da je u SAD doselio iz ovog bh. grada.

35-godišnji Mahir Smajić pronađen je mrtav kao posljedica ranjavanja od vatrenog oružja. Policija je stigla na mjesto događaja nakon poziva stanovnika koji su čuli pucnjavu i pronašla automobil u kojem se nalazilo Smajićevo tijelo. On nije nastanjen u kući, ispred koje je pronađen, niti u blizini.

Policija pokušava pronaći vlasnike imovine i saznati znaju li oni i imaju li ikakve veze ili saznanja o ubijenom. Zatražena je i pomoć građana ovog malog mjesta. U prvim satima nakon ubistva, identitet nije saopćen, radi obavještavanja najbližih. Sada policija traži od građana ovog mjesta bilo kakve informacije o eventualnim počiniocima, ali i mogućem motivu.

Fotografije i kadrovi preuzetiiz elektronskih medija iz američke države Ilinois.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno