Sudske klupe

Policija objavila potragu: Traže nestalu Ankicu Bilić

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-nerevanskog kantona obratili su javnosti s saopćenjem u kojem mole građane da ukoliko posjeduju informacije o Ankici Bilić da nazovu najbližu policijsku stanicu.

Naime, još sredinom decembra 2019.godine iz svoje kuće u Čapljini, u nepoznatom smjeru udaljila se 55-ogodišnja Ankica Bilić rođena u Zenici, nastanjena u mjestu Bivolje brdo, općina Čapljina.

Odjel kriminalištičke policije Policijske uprave Čapljina je 03. januara raspisao potragu za Ankicom Bilić, te je poduzeo sve mjere i radnje na provjeravanju adresa na kojima je ista ranije boravila te na njezinom pronalasku, saopćili su.

“Kako Ankica Bilić do sada nije pronađena, uz obavijest prilažemo i njezinu sliku te molimo građane ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama koje bi bile od pomoći u pronalasku gospođe Bilić, da iste dostave najbližoj Policijskoj upravi ili stanici”, piše u saopćenju.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem