Zločini

Policija: krađa, razbojništvo, nesreća

Policija
Policija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policija: krađa, razbojništvo, nesreća… U ulici Kamberovića čikma, izvršena je teška krađa u benzinsku pumpu „Petrol“, iz koje je otuđena neutvrđena količina cigareta, te sef u kojem se nalazila određena količina novca. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Mustafe Čauševića, od strane T.S. i B.K., oba iz Zenice, izvršeno je razbojništvo nad I.S. iz Zenice, kojom prilikom su od istog otuđili određenu količinu novca. Brzom intervencijom policijskih službenika, navedena lica su pronađena u ulici Londža, te su lišena slobode i zadržana u službenim prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada. Policijski službenici su nastavili aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

U ulici Crkvice, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: putničko motorno vozilo marke „Fiat“, registarskih oznaka 012-T-968, kojim je upravljao M.K. iz Zenice, putničko motorno vozilo marke „Opel“, registarskih oznaka E16-O-684, kojim je upravljao P.I. iz Zenice, i teretno motorno vozilo marke „Fiat“, registarskih oznaka T27-A-810, kojim je upravljao K.A. iz Zenice. Tom prilikom, teške tjelesne povrede zadobili su navedeni vozač vozila „Opel“ i suvozač u istom vozilu, P.D. iz Mostara. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

(MUP ZDK)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno