Nesreće

Policajac udario pješaka, pa pobjegao s mjesta nesreće: Zaustavljen je u bijegu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na Glavnoj gradskoj magistrali u Zenici, u četvrtak, 11. januara, policijski je službenik uzrokovao saobraćajnu nesreću, nakon koje je pobjegao s lica mjesta.

Šefica Odsjeka za odnose s javnošću, analitiku i planiranje Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) Aldina Alić potvrdila je da se nesreća desila u 14 sati.

“Saobraćajna nezgoda dogodila se u ulici Branilaca Bosne u Zenici. U nezgodi su učestvovali policijski službenik, koji je upravljao sa privatnim putničkim motornim vozilom Passat, i 18-godišnji pješak koji je zadobio lakše tjelesne povrede“, rekla je Alić, prenosi RSA.ba

Lokalni mediji izvijestili su da je policajac pobjegao sa mjesta događanja nakon što je udario pješaka, te da su intervenirali drugi policijski službenici da bi ga zaustavili u bijegu.

Istraga će utvrditi tačne detalje ove drame u Zenici i razjasniti kako je uopće došlo do nesreće, ali i dokazati da li je policijski službenik bio odgovoran.

FOTO: Radiosarajevo.ba / Policija / Ilustracija


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno