Ostali sportovi

Polaganje za zvanje majstora karatea

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Polaganje za zvanje majstora karatea – U prostorijama JU „Dom Porodica“ Zenica u tehničkoj organizaciji Karate saveza ZDK, a pod patronatom KS FBiH održano je polaganje za zvanje majstor karatea 1. dan. Polaganju su pristupili kadidati iz devet klubova sa prostora ZDK. Svi kandidati pokazali su zavidno poznavanje karate vještina i u najboljem svjetlu predstavili sebe, klub i grad iz kojeg dolaze.

Komisija koju su činili predsjednik komisije Mirsad Fejzić ujedno i predsjednik UO KS F BiH, Mujo Gec i Arnel Kalušić nakon detaljnje analize i ukazanih sitnih nepravilnosti koji se trebaju otkloniti u radu, saopštila je rezultate. Prema ocjeni komisije 25 kandidata uspjelo je zadovoljiti kriterije komisije, te time steći zvanje majstor karate 1.dan. Svim kandidatima KS ZeDo kantona čestita na stečenom zvanju.

Najbolji na polaganju su bili Muharem Keleštura, Frančeska Jaklić i Lejla  Begić

Sekretar saveza Dževad Begić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno