Ostali sportovi

Polaganje pojaseva u Taekwondo Akademiji Jale

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Polaganje pojaseva u Taekwondo Akademiji Jale- U nedjelju 29.10.2023. godine naša Akademija je održala polaganje pojaseva za 60 naših polagača.

Svi su uspješno položili a najboljim polagačima uručene su i vrijedne nagrade.

Jedna od glavnih nagrada bila je mobitel od firme Mobi trend Zenica, a nagradu je osvojio Ilhan Karić, najtrofejniji mladji kadet naše Akademije, te kandidat za Balkansko prvenstvo koje će se održati u novembru mjesecu ove godine.

Također imali smo veliku posjetu roditelja, što je uveličalo našu manifestaciju. Ispitna komisija bili su Jasmin Mujanović, Ismir Horić, i Emir Šećić. Specijalni gosti bili su najbolji naš BiH atletičar Amel Tuka, koji je ujedno prenjeo svoje sportsko iskustvo na naše najmlađe polagače, i direktor PPU “ Lastavica” Haris Grabus .

Hvala svima koji su podržali našu manifestaciju, a mi idemo dalje jer nas očekuje Balkansko prvenstvo.

Svi zainteresovani koji žele da budu dio najuspješnijeg zeničkog Taekwondo kolektiva, upis vršimo od 4 do 44 godine a možete nas posjetiti u obdaništu Lastavica na Bilimišću u školi Islamskog pedagoškog fakulteta, putem fb stranice Taekwondo Akademija Jale Zenica ili na info 061 153 321.

Dođite trenirajte sa najboljima i uvjerite se izjavio je direktor i trener Akademije Jasmin Mujanović JALE.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno