Ostali sportovi

Polaganja za veće zvanje u karate klubu Čelik Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U sali Hrvatskog Doma u Zenici održano je polaganje za veće zvanje u karate klubu Čelik Zenica, navode iz KK Čelik Zenica. Na polaganje je izašlo oko 20 učenika i svi su polagali za veća zvanja, nije bilo početnika.
Komisija je bila u sastavu Fejzić Alija, dvostruki federalni prvak i viceprvak države za 2015. godinu, majstor karatea 1. dan, Halid Redžić, majstor karatea 1. dan i Marijo Zakić, majstor karatea 4. dan.

-Mogu reći da je nivo znanja bio na velikom nivou, oni što nisu polažili za veća zvanja više sreće i truda drugi put, a najviše znanja su pokazali sljedeći učenici: Lana Zakić, Dino Kurtović, Adna Serdarević i Šejla Fazlija, koji su položili sa najvećim ocjenama komisije, – kaže nam trener i član komisije za polaganje, Marijo Zakić

-Ovih dana počinje upis novih članova i svi koji žele da treniraju karate su dobrodošli. Imamo novinu koja počinje sa novim upisom, sa djecom koja se upišu mogu sa njima da treniraju i roditelji. Roditeljima je besplatno treniranje, da bi svojoj djeci dali podršku ,a i sa njima doživjeli sretne trenutke i naravno poboljšali svoju kondiciju i sačuvali zdravlje, -kažu u KK Čelik.
Upis se vrši u kinu Crkvice, ponedeljak, srijeda i petak od 18 sati, mobitel 061 493 975.

Tekst E.Imamović / Foto KK Čelik Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno