Nogomet

Pojačanja za ekipu Cihata Arslana: Okoli i Blažević stekli pravo nastupa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pojačanja za ekipu Cihata Arslana: Okoli i Blažević stekli pravo nastupa – Novi trener Čelika Cihat Arslan imat će za subotnju utakmicu 21. kola Premijer nogometne lige BiH, u okviru kojeg u gostima igraju protiv Tuzla Citya, na raspolaganju dva nova igrača, jer su danas pravo nastupa stekli Nigerijac Pascal Okoli i Hrvat Ante Blažević – potvrdio je Feni generalni sekretar Čelika Ismar Huskić.

-Okoli i Blažević mogu konkurisati za tim, a nadamo se da će i trener Arslan moći s klupe voditi ekipu. Predali smo sve potrebne papire i za njega te očekujemo odgovor – kaže Huskić.

Čeliku je preostalo da u narednom periodu registrira i finskog golmana Samu Volontinena, zatim turskog veznjaka Selima Aydemira i Amita iz Azerbejdžana.

Čelik je za prošlo kolo od stranih igrača na raspolaganju imao samo golmana Bojana Pavlovića, koji je stigao na posudbu iz Sarajeva.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno