Zabava

Pojačan kreativni PR team ZSF: ANGAŽMAN VOLONTERA – NOVITET OVOGODIŠNJEG IZDANJA „ZENICA SUMMER FEST powered by BINGO“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Radio-televizija Zenica, kao tehnički realizator šestog izdanja „Zenica Summer Fest powered by BINGO“, raspisala je 27. juna 2023. godine konkurs za mlade od 17 do 27 godina da se prijave i postanu dio kreativnog i produkcijskog volonterskog tima ovog međunarodnog muzičkog festivala.

Najljepša zenička ljetna priča, uz visoko pokroviteljstvo Grada i gradonačelnika Zenice, uvela je ovaj novitet, s ciljem da energija zeničke omladine ovogodišnje izdanje festivala učini još posebnijim, zabavnijim i posjećenijim!

Zaprimljen je veliki broj prijava kreativnih, ambicioznih, komunikativnih i vještih ljudi koji vole svoj grad, muziku i dobru zabavu, a istovremeno su iskazali želju i interes za radom sa uigranim festivalskim timom.

Danas je u prostorijama RTV ZENICA održan prvi sastanak između pet odabranih volontera i PR tima ovogodišnjeg „Zenica Summer Fest powered by BINGO“ kojeg čine mladi entuzijasti i aktivisti Ena Sikira i Ahmed Babić.

U suradnji sa njima, volonteri će imati priliku izraziti svoju kreativnost kroz poslove tehničke pripreme ZSF-a, poslove u festivalskom Press centru, kreiranje sadržaja za društvene mreže „Zenica Summer Fest powered by BINGO“, pisanje medijskih izvještaja, pripremu i snimanje već dobro svima poznatih hronika festivala – ZSF reportaža i još mnogo toga.

Zajednički rad vedrih i marljivih volontera dodatno će doprinositi posebnoj atmosferi i uspješnosti ovog festivala, koji će se održati od 04. do 14. augusta 2023. godine u Zenici, kada će publika imati priliku da sluša i gleda neke od najboljih i najpopularnijih regionalnih i bosanskohercegovačkih muzičkih zvijezda.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno